IN BLOEI KOMEN!

HOE LAAT IK

MIJN BEDRIJF BLOEIEN?

Wil jij in je bedrijf naast aandacht voor Groei ook structureel aandacht voor Bloei? Dat kan met onze gerichte bedrijfsaanpak vanaf de wortels van de organisatie: zichtbaar, meetbaar én voelbaar.

Fase 1: Grond-fase

Het begint met een kennismakingsgesprek en een Quickscan door onze Bloei-expert. Ga je ervoor? Dan start het Bloei-pad. De Bloei-expert maakt op informele wijze kennis met je bedrijf en de medewerkers. Daarna volgt een Bloei-scan. Via vragenlijsten en interviews wordt in beeld gebracht hoe het staat met de Bloei van je bedrijf. De Bloei-expert stelt een Bloei-team samen met energieke en enthousiaste medewerkers. Samen met de Bloei-expert gaan zij aan de slag met de resultaten van de Bloei-scan. Zij komen met adviezen en concrete stappen om je bedrijf in Bloei te krijgen. Deze worden gebundeld in de Bloei-gids.

Fase 2: Plant-fase

De eerste fase van het Bloei-pad is afgerond als iedereen binnen je bedrijf weet dat er iets bijzonders staat te gebeuren. In fase twee voert het Bloei-team de acties uit de Bloei-gids uit. Er worden concrete stappen gezet en dit succes wordt gevierd met een Bloei-festijn. Ook de buitenwereld wordt op de hoogte gebracht. De Bloei-expert kan blijven adviseren, aanjagen en coördineren.

Fase 3: Groeien & Bloeien

In deze fase staat je bedrijf in Bloei. Er is een dynamische wisselwerking tussen aandacht voor Groei en Bloei. Het Bloei-team blijft de Bloei van het bedrijf bewaken en verder ontwikkelen. Groei & Bloei in Bedrijf blijft actief betrokken en zorgt voor inspiratie, nieuwe verbindingen, samenwerkingen en business. Het begint bij interesse en de wil om hier wat mee te doen. Ben je nog niet overtuigd? Neem dan deel aan onze masterclass Groei & Bloei in Bedrijf!

BLOEI-PAD

Het Bloei-pad is gericht op het in praktijk brengen van Groei & Bloei-principes binnen het mkb. We zijn niet voor niets Groei & Bloei in Bedrijf. Via het Bloei-pad met bijbehorende routekaart, helpen we een specifieke mkb-ondernemer te laten Bloeien. De Bloei-expert is hier leidend en heeft een gidsende en coachende rol.

Hoe ziet de routekaart van het Bloei-pad er uit?