Maak meer impact op je bedrijf, je medewerkers en de samenleving

Meer impact maken. Op je medewerkers. Je bedrijf en de samenleving. Hoe pak je dat aan? Bevlogen DGA Floris Koumans leerde het met vallen en opstaan. Hij zette verschillende bedrijven op. Stuitte op de valkuilen van Groei. Ontdekte de impact van Bloei. Vond in de praktijk uit wat wel en niet werkte. En bundelde die kennis en ervaring in het Groei & Bloei-concept. Waarom? Om andere ondernemers te inspireren tot Betekenisvol Ondernemen. Zonder winstoogmerk. Vanuit de drive en passie om Nederland tot gidsland te maken voor Betekenisvol Ondernemen!
Groei & Bloei gaat over Betekenisvol Ondernemen. Dit levert meerwaarde op voor:

Je bedrijf

Meer succes door meer winst, lagere kosten, een sterkere organisatie, hogere kwaliteit en betere marketing;

Je medewerkers

Meer werkgeluk en bevlogenheid, betere samenwerking, meer ontwikkeling, minder ziekteverzuim;

De samenleving

Meer purpose en impact door meer verbinding met de omgeving, door bij te dragen aan bijzondere projecten en het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

VOOR WIE?

In de Masterclasses richten we ons op bedrijven en organisaties met 10 tot 250 medewerkers. Ben je een ondernemer of DGA van zo’n bedrijf? Heb je een open mind en een ondernemende instelling? Ben je mensgericht met bewuste aandacht voor Betekenisvol Ondernemen? Dan zijn de Masterclasses van Groei & Bloei in Bedrijf echt iets voor jou!
Je ontdekt in de Masterclasses hoe je met minder inspanning meer kunt bereiken. En je ontmoet er andere bevlogen ondernemers die impact willen maken. Laat je inspireren en maak met jouw onderneming het verschil!
No event found!

INSCHRIJFFORMULIER

MASTERCLASSES