ONS AANBOD

Betekenisvol ondernemen, welke ondernemer wil dit niet? Een bedrijf dat in de breedte bloeit. Met bevlogen medewerkers. Trouwe klanten. Loyale leveranciers en een positief imago. Een bloeiende organisatie die gemakkelijk nieuwe klanten en medewerkers aantrekt. En die impact maakt op de samenleving. Een utopie? Groei & Bloei in Bedrijf helpt je graag op weg. Ons aanbod:

Ondernemers-traject

Een compact traject van 10 uur, speciaal voor ondernemers en directieleden. In vier sessies werk je onder professionele begeleiding aan je eigen betekenis. Met een klein groepje gelijkgestemden, die net als jij betekenisvol willen ondernemen. Laagdrempelig en effectief. Investering: 1000 euro exclusief btw.

Het Bloei-kompas

Hoe staat het met de Bloei van jouw bedrijf? Met dit online onderzoek weet je in korte tijd hoe je bedrijf ervoor staat. Investering: 950 euro exclusief btw. Kies je uiteindelijk voor een Bloei-traject? Dan wordt het bedrag voor het Bloei-kompas in mindering gebracht.

Het Bloei-traject

Een gestructureerde aanpak vanuit de wortels van de organisatie. Met het doel om meerwaarde te creëren voor je medewerkers, je bedrijf en de samenleving. Daarbij word je stap voor stap begeleid door onze Bloei-experts. Onafhankelijke professionals die zaken boven krijgen die je als DGA of ondernemer niet ziet. Kies je direct voor het Bloei-pad dan is het Bloei-kompas hier een onderdeel van. Investering: 7.500 euro exclusief btw. Meer weten?

Meer informatie

Masterclasses

Groei & Bloei in Bedrijf belooft een gestructureerde aanpak voor duurzaam succes!

Nieuwgierig? Volg een van onze gratis Masterclasses en laat je inspireren!